TEHNIČKI PREGLED

Usluge tehničkog pregleda obavljamo najsavremenijom opremom.
Tehnički pregled vršimo za sve tipove motornih vozila do najveće dozvoljene mase vozila 4t a traktore i priključna vozila za traktor - bez ograničenja.

REGISTRACIJA

Pravilnik o registraciji motornih i priključnih vozila obljavljen u "Sl. glasnik RS", br. 69/10

Potrebna dokumenta za registraciju motornih vozila za fizička lica: Lična karta i saobraćajna dozvola.
Potrebna dokumenta za registraciju motornih vozila za pravna lica: Izvod iz APR-a, ovlašćenje na memorandumu za podnošenje zahteva za registraciju vozila i za preuzimanje registracione nalepnice, dokaz o uplati iz banke.
Potrebna dokumenta za registraciju motornih vozila na lizing za fizička lica: Izvod iz APR-a od lizing kuće, ovlašćenje na memorandumu za podnošenje zahteva za registraciju vozila i za preuzimanje registracione nalepnice, dokaz o uplati iz banke.
Potrebna dokumenta za registraciju motornih vozila na lizing za pravna lica:Izvod iz APR-a od lizing kuće, izvod APR-a korisnika lizinga, ugovor o lizingu, ovlašćenje na memorandumu za podnošenje zahteva za registraciju vozila i za preuzimanje registracione nalepnice, dokaz o uplati iz banke.


OSIGURANJE MOTORNIH VOZILA

AMSO OSIGURANJE
Nudimo usluge osiguranja motornih vozila jedne od najrenomiranijih kuća iz ove oblasti na teritoriji Srbije.
Obavezno osiguranje motornih vozila obavezan je dokument koji ide uz registraciju.
Kasko osiguranje motornih vozila obuhvata pokrivanje šteta nastalih prilikom udesa, delovanjem vremenskih nepogoda, delovanjem trećih lica, požara...


ISPITIVANJE VOZILA - ATESTI

U saradnji sa AMSS - CMS u našem objektu vršimo sve vrste ispitivanja vozila, kao što su: prilikom ugradnje TNG u Vaše vozilo, samougradnje traktorskih i auto prikolica, prepravke i slično.


PREPIS VOZILA

Da bi ste izvršili prepis vozila neophodno je da imate ugovor o kupoprodaji, izvršiti plaćanje poreza u Poreskoj upravi na teritoriji prodavca i promena saobraćajne dozvole u MUP_u.
Forma ugovora: možete je preuzeti OVDE.
Šablon za izračunavanje poreza: možete izračunati OVDE.


ŠALTERSKE USLUGE

Kod nas možete obaviti plaćanje na licu mesta. Na ovaj način našim klijentima pružamo kompletnu uslugu, štedeći Vaše i vreme i novac. Plaćanje za sve naše usluge možete obaviti gotovinski, virmanski, čekovima (odloženo plaćanje od 6 do 12 meseci) i karticama (VISA, MASTER).


FOTOKOPIRANJE

U mogućnosti smo da za naše klijente obavimo i uslugu fotokopiranja svih neophodnih dokumenata.


OSTALE USLUGE

Našim klijentima vršimo i usluge izdavanja zelenog kartona, međunarodnih vozačkih dozvola, međunarodnog ovlašćenja i usluga odlaska u MUP na zahtev klijenta.